Sex klubber københavn tucan swinger & wellness club

sex klubber københavn tucan swinger & wellness club

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for par og single piger. Endnu en ny tema aften i Tucan Club. Vi vil gerne hjælpe alle vores gæster, der måtte have lyst til det, lidt "på vej". Vi arrangerer Speed-Dating for de gæster, der ved tilmelding eller ved tjek-ind oplyser om, at de gerne vil være med. Danmarks mest besøgte swingerklubber CitySwingers på Amager & XXDark på Vesterbro i København. Sexklubber - massage, sex, spa, swingerklubber, wellness - firmaer, adresser, telefonnumre.

Sex klubber københavn tucan swinger & wellness club - plads

Klubben opfordrer til brug af kondom, men kræver det ikke. Vi vil gerne hjælpe alle vores gæster, der måtte have lyst til det, lidt "på vej". På vores terrasse har vi integreret et opvarmet spabad med den lækreste udsigt til hyggeligt oplyst have, med kig til stjernene og det smukke danske land så langt øjet rækker.

Sex klubber københavn tucan swinger & wellness club - rart mørket

Så har du nu muligheden for at deltage og måske opfordre dine venner, til at besøge os en eftermiddag uden for åbningstid. Swingerklubberne er ikke så farlig som mange piger tror, lang de fleste folk mænd som er er swinger opfører sig ordentligt. Det er absolut ligegyldigt, om man er til gangbang og masser af tilskuere, eller mere til at nyde hinanden i et stille hjørne. Vi sørger for kaffe på kanden og ikke mindst lidt fynsk ironi, men selve aftenens indhold skaber vore gæster selv. Fredag Mixed Night — Fifty Shades. Danmarks mest besøgte swingerklubber CitySwingers på Amager & XXDark på Vesterbro i København. Sexklubber - massage, sex, spa, swingerklubber, wellness - firmaer, adresser, telefonnumre. Der er ingen krav eller forventninger om at man partout skal dyrke sex med nogen, men heller ikke nogen garanti for at man nødvendigvis er heldig hver gang at Super klub. Altid dejligt at komme i Tucan, god servic og behandling, men bliver budt hjertelig velkommen hvergang. Wellness afdeling er bare super. Et sted. sex klubber københavn tucan swinger & wellness club

0 thoughts on “Sex klubber københavn tucan swinger & wellness club

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *